5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT گیاه اسپند EXPLAINED

5 Simple Statements About گیاه اسپند Explained

5 Simple Statements About گیاه اسپند Explained

Blog Article

اسپند به دلیل خواص آرام‌بخشی که دارد می‌تواند در تسکین حمله‌های عصبی و صرع مؤثر باشد.

اگر از دردهای عضلانی رنج می‌برید اسپند می‌تواند به کاهش درد شما کمک کند. این گیاه به شکل معجزه‌آسایی دردهای عضلانی، دردهای قاعدگی و اضطراب را کاهش می‌دهد.

آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانه‌ها، توهم‌زا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]

اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، می‌تواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ می‌شود.

هر شب قبل از خواب باید یک لیوان آب هویج بنوشید، به این دلیل که….

در طب سنتی، از دود اسپند برای تسکین علائم آبله مرغان، کاهش خارش و سوزش تاول‌ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌شود.

اسپند یک بوته چند ساله و انبوه با برگ های نوک تیز و ظاهری

سرویس خواص شناسی – اسپند ازجمله گیاهان دارویی است که با نام اسفند و حرمل نیز شناخته می‌شود و از گذشته‌های دور به‌عناوین‌مختلف ازجمله ضدعفونی کردن و خوشبو نمودن هوای محل زندگی، دور کردن چشم‌زخم و درمان بیماری‌ها در طب سنتی کاربرد داشته است.

– سبب تنظیم قاعدگی می شود و قاعده آور است و برای درمان افتادگی رحم هم مفید است.

استفراغ خواهد شد. برای رفع آن website بهتر است که سکنجبین و میوه‌های ترش استفاده کنید.

۱ مشخصات ۲ استفاده تاریخی ۳ خواص دارویی ۴ ترکیبات شیمیایی ۵ منابع ۶ جستارهای وابسته تغییر وضعیت فهرست محتویات اسپند

برای استفاده از اسپند و کندر، می‌توانید مقداری از هر کدام را روی زغال گداخته یا در ظرف مخصوص دود کردن قرار داده و اجازه دهید دود آن‌ها در فضا پخش شود.

راسته: افراسانان تیره: قره‌داغیان سرده: اسپند گونه: اسپند نام دوبخشی

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Report this page